Choď na obsah Choď na menu

8. časť - Elixír oslobodenia/ Elixir Exemption

5. 11. 2013

 

 
Táto časť sa ešte opravuje..zatiaľ tu je len kúsok ;)
(Rose sa zobudí na zemi a pozrie na Grace, ktorá sa tiež preberie.)
Rose: Už bolo na čase Šípková Ruženka..
Grace: Čože? O čom to hovoríš? A kde to sme, Rose? O moj bože! Čo sú to za ľudia? šak nie sú mrtvy?
Rose: Ty si na nič napamätáš?
Grace: Nie, čo sa stalo?
Rose: Sorry Grace, ale bez pamäti si mi na nič. (Rose zlomí Grace väz. Pozrie sa do zrkadla, kde na miesto svojho odrazu uvidí odraz Silasa)
Silas: Neverím, že to poviem Rose, ale skutočne si sa mi na niečo užitočné zišla. S mojou a tvojou mocou budem neporaziteľný!
Rose: Pamätám si, že som vypila tvojho ducha, ale žeby som niečo fetovala? Myslela som, že uvidím farebné zebry alebo poníky..ale toto? Čo sa to tu deje? (Rose zamrká očami a keď pred sebou uvidí stále Silasov odraz, vydesí sa.)
---------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=SGlkwKA-t_4
(Rose príde domov): Som doma. Kde ste všetci? (Zrazu na ňu zo zadu zaútočí Klaus, Rose ho však kúzlom odhodí preč. Klaus sa postaví a znova sa na ňu pokúsi zaútočiť, avšak nebude mocť prejsť cez dvere.)
Klaus: Pusti ma!
Rose: Ani náhodou! Dobrá rada do života..mal by si vedieť, že witches are bitches! (pošle mu vzdušnú pusu a odíde. Klaus od zlosti zvalí malý stolík s vázou a kvetmi.)
---------------------------------------------
(Rose vojde do svojej izby a ľahne si na posteĺ. Chvíľu an nej poleží a potom podíde k zrkadlu. začne si pospevovať a česať si vlasy. V zrkadle zrazu uvidí Silasov odraz a pustí hrebeň z ruky.)
Silas: Máš pravdu..ani mne by teda nebolo dvakrát do spevu.
Rose: Ty jeden..(pozrie sa dole a zistí, že v pravej rukde drží kolík. Pomaly si ho bude prikladať k srdcu) Ako to robíš? Prestaň! Veď ma zabiješ!
Silas: Veď o to mi aj ide! (Rose zvískne a zabodne do seba kolík)
---------------------------------------------
(Klaus sa prechádza dookola a zrazu započuje krik. Nadýchne sa a rozbehne sa. Prejde dvermi, zastaví sa a nechápavo na ne pozrie.)
Klaus: Kúzlo je zrušené takže to znamená, že..panebože Rose! (rozbehne sa hore po schodoch)
---------------------------------------------
(Klaus vtrhne do Rosinej izby a uvidí ju ležať na podlahe.)
Silas: Nie je mrtva. Je len bez ducha, presne ako som bol pred chvíľou i ja. Keď som ju zabil moj duch a jej duch sa prevtelili do mňa. To znamená, že teraz mám i jej schopnoosti, takže na mňa nič neskúšaj.
Klaus: Kde je Grace?
Silas: Neboj sa. Tvoja sestra sa preberie. Jej duch ostal v jej tele. A teraz ak dovolíš..(zvrtne sa na odchod, Klaus ho zastaví)
Klaus: Nikam nejdeš kým neoživíš ROse a nepovieš mi, kde je moja sestra!
Silas: Vedel som, že povieš niečo nesprávne, takže ti dávam ešte jednu šancu. Nechaj ma ísť.
Klaus: Nie! (Silas mávne rukou a zlomí Klausovi kúzlom kosti na nohe. Započujú niečí hlas): Klaus? Si tu? (Klaus sa obzrie na okolo ale Silas zmizol. Dnu vstúpi Stefan. Damon, Elena, Elijah a Bekah a uvidia Rose "mrtvu".)

 

 

 

Mrs. Salvatore

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.